Maand: juni 2024

PK Nieuws 24 juni 2024

De eerste VW van het nieuwe seizoen 24-25 zijn gespeeld. De uitslagen en de uitnodigingen voor de DF kunt u terugvinden op de site bij “RECENTE PUBLICATIES”. Alle laatste wijzigingen en uitslagen zijn daar te vinden. Voorlopig staat alles even stil en gaan we in de week van 16 t/m 20 september verder met de VW Libre 3e kl. Iedereen een fijne vakantie en graag tot in het nieuwe seizoen.

Recente publicaties

Terugtrekking artikel Aanvulend reglement 2024-2025

Hallo Iedereen,

Na veel commotie en brieven hebben we besloten om het artikel 1a terug te trekken.

Dit houden we aan tot de najaarsvergadering.

Dus alles blijft bij het oude , spelers als reserve worden niet opgegeven, en je mag in meerdere teams als speler staan.

Heb je nog een wijziging in een team stuur mij even een mailtje dan kan ik dit wijzigen.

Graag zo snel mogelijk.

Wel blijft 8 spelers per team staan.

Het aanvullend reglement wordt zo snel mogelijk veranderd.

Mvg Wout

Aanpassing Aanv. TC Reglement

Het bestuur heeft in de laatste bestuursvergadering besloten om het aanvullend TC reglement art.1 aan te passen, door art. 1a toe te voegen. Zie de onderstaande tekst. De reden hiertoe is om voor het komend seizoen de competitievervalsing tegen te gaan.

Dit besluit is genomen volgens het KNBB WRLC art.1.6.

2. Het districtsbestuur mag beperkingen opleggen aan inschrijven en/of opstellen van spelers in meerdere teams binnen eenzelfde competitie

1a. Reserve- en vaste spelers maximaal 4 wedstrijden.

Reserve spelers mogen maximaal 4 wedstrijden per seizoen spelen in elke discipline en team waar zij reserve staan. Spelers die in 2 teams als vaste speler zijn opgegeven, mogen ook maximaal 4 wedstrijden spelen in één van die teams. Daarna moeten zij dan kiezen in welk team zij als vaste speler verdergaan. Zij mogen niet meer in het andere team spelen. Dit geldt uiteraard voor elke discipline

*Aan het eind van deze week zal de website aangepast worden en is het PDF bestand te downloaden.